Kahvihuoneen uudet ohjeet 2012

TIEDOTE ASIAKKAILLE
13.3.2012

Tiedotteen sisältö:
1 Astioiden yhteiskäytön
   päättyminen
2 Omat astiat
3 Kahvihuoneen siisteys
4 Elintarvikkeiden säilytys
5 Yhteiskahvi ja tee
6 Yleinen viihtyvyys
7 HL-Team

TALLIN ASTIOIDEN YHTEISKÄYTTÖ PÄÄTTYY

Koska lukuisista pyynnöistä huolimatta kahvihuoneen astioiden käytön, puhdistuksen ja palautuksen toteuttaminen sovittujen yhteisten pelisääntöjen mukaisesti tuottaa asiakkaille ylipääsemättömän ongelman –poistuu yhteisastioiden käyttö kokonaan.
Sisäinen viestintä ei toimi toivotulla tavalla, vaan kahvihuoneen likaiset astiat jäävät pöydille ja tiskaamatta kahvinkeittimen viereen toistuvista pyynnöistä huolimatta.
Yleisen viihtyvyyden takaamiseksi astioiden käyttö on vain luvanvaraista.
Astioiden käytöstä ja luovutuksesta tallin asiakkaiden käyttöön vastaa kulloinkin vastuullinen tallihenkilö. Tallihenkilön vastuulla on myös käytettyjen astioiden puhtaana takaisin palauttamisen valvonta.

OMAT ASTIAT

Valkoiseen kaappiin on varattu yleiseen käyttöön pieni määrä astioita, joita saa lainata, jos palauttaa astiat pestyinä kuivaustelineeseen / takaisin kaappiin.
Kahvihuoneen seinällä olevassa telineessä saa säilyttää omat kupit. Muut omat astiat säilytetään valkoisessa kaapissa.
Kahvihuoneen siisteys
Yleinen viihtyvyys on oleellinen osa asiakkaalle talliympäristön mielekkääksi kokemisessa. Jokainen kahvihuonetta säännöllisesti käyttävä talliyhteisön jäsen on velvollinen tekemään osansa viihtyvyyden takaamiseksi.
Kahvihuone on YLEINEN TILA, jossa jokaisen tulee siivota jälkensä ja huolehtia tilan yleisestä viihtyvyydestä. Tallihenkilökunnan tehtäviin kuuluu vain tilan lattioiden säännöllinen puhtaanapito.


Yleisen viihtyvyyden takaamiseksi,
noudata yhteisiä pelisääntöjä!

ELINTARVIKKEIDEN SÄILYTYS


Asiakkaat saavat säilyttää kahvihuoneessa omia elintarvikkeita jääkaapissa ja tallin valkoisessa kaapissa.
Puinen kaappi on vain tallihenkilökunnan omaan käyttöön – siellä säilytettäviä tuotteita ei saa ottaa tai lainata ilman lupaa.
Nimellä varustettuja elintarvikkeita ei ole lupa ottaa mistään kahvihuoneen tiloista.

YHTEISKAHVI JA-TEE


Kahvinkeittimen vieressä oleva Kahvi, suodatinpussit ja tee on tarkoitettu yhteiseen käyttöön. Jos juot yleisessä käytössä olevaa teetä, kahvia, käytät sokeria tai maitoa – Ole hyvä ja tuo säännöllisin väliajoin korvaavasti talliin käyttämiäsi tuotteita.


HL-Team
Yhdistyksen elintarvikkeita ja astioita/ kertakäyttöastioita
ei ole tarkoitettu yleiseen käyttöön.
Niitä käytetään
HL-Teamin järjestämien valmennusten, kurssien ja koulutuksen yhteydessä.