Esman Ratsastuskeskuksen yhteyteen on valmistunut itsehoitotalli.

Esman Ratsastuskeskuksen yhteydessä on myös itsehoitotalli aivan maneesin ja kentän välittömässä läheisyydessä.

Kysele vapaita karsinapaikkoja!


Yksityistalli Flapus:

Marraskuun alusta 2013 alkaen uudessa vastavalmistuneessa itsehoitotallissa vapaita karsinapaikkoja aivan Esman Ratsastuskeskuksen välittömässä läheisyydessä!

Idyllisessä maalaishenkisessä pikkutallissa on 6 karsinapaikkaa + 2 ulkokarsinapaikkaa, vesiboxi, tilava satulahuone, kahvihuone ja kuivaushuone. Hiekkatarhat ja kesällä laidunmahdollisuus. Tallin karsinat ovat ruotsalaisia Pegasus-karsinoita, joissa materiaalina muovilankku.

Tallilta on vain 5 minuutin kävelymatka maneesille ja ratsastuskentälle, joiden käyttöoikeus sisältyy karsinavuokraan. Hyvät maastot – paljon ratsastuspolkuja ja metsäteitä.

Talli rajautuu luonnonsuojelualueeseen, joka tarjoaa rauhallisia polkuja ja maastoreittejä ratsastukseen.

Flapuksen tallin osoite: Naismusantie 60 07945 Kuggom

katso Enirostahttp://www.fonecta.fi/kartat/Naismusantie+60%2C+07945%2C+Kuggom


Tietoa Pegasus karsinoista: http://www.pegasusboxen.se/fi/

”PEGASUS KARSINA TARJOAA PARHAAN YMPÄRISTÖN HEVOSELLE!

Pegasus karsina on turvallinen sekä hevoselle että hoitajalle. Etuseinän kalterin asennuskorkeus helpottaa hevosen tarkastelua karsinassa. Lähes äänettömästi toimiva liukuovi lisää käyttömukavuutta. Pegasuksen moderni muotoilu ja nykyaikainen tuotekehittely tuo talliin ensiluokkaisen karsinavarustuksen.”

Yksityistalli Esman Ratsastuskeskus

Esman Ratsastuskoulun yhteydessä on 12 paikkainen yksityistalli. Olemme muuttaneet molemmat yksityistallimme itsehoitotalleiksi pystyäksemme takaamaan paikallisille hevosharrastajille kohtuulliset kuukausivuokrat.Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä

Johan Haddas puhelinnumero 050 527 66 36.