Dexter

              ruuna / gelding

suomenhevonen / Finish horse

              synt: / born 2009
   i. Opeliksi (Kelmi/ V.T.Ajatus) e. VähäLempi (Spiraali/ Vekseli)kasvattaja / breeder: Christina Malmberg, Loviisa
            omistaja / owner: Esma Haddas

lokakuu_2009_029.jpg

lokakuu_2009_037.jpg

Dexterin emä Vähälempi edustaa hienoa tammalinjaa. Sen emä Lemminliekki on jälkeläistensä perusteella Valio palkittu tamma.Vähälempi itse on monipuolinen ja laadukas hevonen, joka on saanut hienot rakennepisteet (41p.) kantakirjauksessa. Vähälempi hyppää hyvin ja hienolla tekniikalla, sillä on tuloksia 100 cm esteluokista.

lempi.jpg

glimma.jpg

Dexterillä on neljä hienoa sisarusta. tamma Envalds Glimma (i.Hermeli e. Vähälempi om.Malena Haddas kasv.Christina Malmberg)

ruuna Brilliantti (i.Pilven Poika e.Vähälempi om.Sari Eskola kasv.Christina Malmberg)

brilliantti.thumb.jpg
Marja Toron omistama ruuna Jafeliks (i.Jaapeli e. Vähälempi) sekä minun ja Krissen omistama tammaValon Gloria (i.Murron Valo e. Vähälempi) Dexterin isä Opeliksi on legendaarisen Kelmin jälkeläinen. Opeliksin emä Opetus (i. V.T.Ajatus) taas on Valio palkittu jälkeläistensä perusteella. pics Opeliksi

opeliksi.jpg


Dexter on kuuma ja säpäkkä, pieni mutta pippurinen suomenhevonen. Se ei ehkä pääse oikeuksiinsa kouluradalla mutta esteillä Dexter on aivan loistava! Kaudella 2015 Dexter aloitti kilpauransa ja voitti Hallahuhta Cupin osakilpailun Kemiössä estekorkeus 100 cm. Se oli 6-vuotiaiden suomenhevosten kasvattajakilpailun toinen Ypäjällä Suomenhevosten kuninkaallisissa ja napsi sijoituksia avoimista luokista tasolla 90 ja 100 cm.

Tällä kaudella osallistumme muutamiin Hallahuhta Cupin osakilpailuihin ja päätavoitteena on aluemestaruudet loppukesästä.

Allaolevan videon kilpailun, Kemiön Hallahuhta Cup osakilpailun Dexter voitti.

Dexter ja Esma 6-vuotiaiden kasvattajakilpailun palkintojenjaossa 2015. Toinen sija toi mukavan palkintorahan niin omistaja ratsastajalle kuin kasvattajallekin.