Rovalds Zoyara


Gotlannin russ tamma

Kasvattaja: Ing-Marie Johannesson, Rovalds stuteri, Gotland

Säkäkorkeus: noin 127cm
synt. 30.4 1995
i.Filur 331
e.Zoya 2817
ii. Pascal 239
ei. Axel 318

omistaja: Lida Haddas & Esma Putkonen

rovalds_zoyara.jpg

Rovalds Zoyara on kotimaassaan Diplom palkittu KTK 1.palkinnolla, (41p.).

Suomessa se sai KTK 2.palkinnon Savijärvellä Sipoossa, mutta samana vuonna VERMON Pony näyttelyssä palkittiin 1.palkinnolla!

Lisätietoja

Rovalds Zoyara

Zoyara saapui Gulettin kanssa suomeen 19.6 2004. Zoyara on Diplomi palkittu tamma joka on kantakirjattu ensimmäisellä palkinnolla pistein 41. Zoyara on kaunis liinaharjainen reipas tyttö. Siitä on kirjoitettu arvostelussa mm.seuraavaa: feminiininen, hyvä rotutyyppi. Pitkä hyvin liittynyt kaula, jalat sivusta hyväasentoiset, käynti tahdikas ja luonnollinen, ravi kevyttä, hyvä työntö. zoyara2.jpg

Rovalds Zoyara on erinomainen lasten poni. Se osaa hypätä hienosti ja liikkuu nöyrästi kouluratsastuksessa. Rovalds Zoyara on Gotlannin Russ poni parhaimmillaan. Se on kuvankaunis, toimii moitteetta pientenkin lasten kanssa, se on järkevä ja luotettava. Zoyara on toiminut vuosia opetuskäytössä tallillamme, eikä ole koskaan pudottanut ratsastajaa tahallisesti satulasta. Kilpailu ja valmennustilanteissa se yrittää parhaansa ja yltää hyviin suorituksiin. Zoyaran parhaimpia saavutuksia mm. Seuran poni ja juniorimestaruus esteratsastuksessa Pia Bomanin kanssa!

Rovalds Zoyara ja Pia Boman Vermon pony 2006.

Zoyara palkittiin 1. palkinnolla.

hlazur.jpg

Rovalds Zoyaralla on yksi varsa, HL Azur, joka syntyi 2005.

Azurin isä on jo edesmennyt Russ ori Haj.

Lisätietoa

HL Azur

HL-Kasvatus