Bonne Foi HL

"Foni " on vuonna 2011 syntynyt ruuna.

Sen emän sukulinja edustaa hyviä allround periyttäjiä, emänisästä mm. Ruotsin viime vuoden menestynein kenttäkilpailuhevonen ja Nuorten hevosten MM-voittaja MISTER POOH. Emänemän Westphalen-sukulinjassa Pilot on jättänyt loistavia jälkeläisiä niin este- kuin koulupuolellekin.

Fonin isä edustaa maailman parhaita estesukuja (Quidam De Revel ja Indoctro)

Bonne Foi HL ja Min Havanna

"Foni" Virossa 4-vuotiaana 2015. Foni muutti Viroon Marek Lootuksen ratsastettavaksi Esmalle käyneen tapaturman jälkeen. Koska kuntoutuminen kesti aika kauan, pääsi Marek Fonin kanssa hyvään vauhtiin ja tuntui hölmöltä katkaista hyvin lähtenyt koulutusjakso. Päätimme jättää Fonin Viroon Marekin ratsutettavaksi ja käymme sitä siellä välillä moikkaamassa.

Esma ratsastaa Fonilla Virossa

syyskesällä 2015

Foni on komea ja raamikas nuori hevonen, jolla on hieno hyppykyky.

Kiltin mutta hieman erikoisen luonteensa se on perinyt emältään ja Fonille on annettava rauhaa kasvaa ja kehittyä tulevaisuuden esteratsuksi.

i. Bon Revel (Quidam De Revel / Indoctro)

e. Min Havanna (Majim G / Pablo)

Bon Revel

Bon Revel on synt.2006. Sen isä ja isänisä ovat maailmankuuluja estehevosperiyttäjiä. Bon Revelin omisti Mihkel Kangur Eestistä. Ori asui ja kilpaili nuorena Latviassa, missä se sijoittui kärkisijoille nuorten hevosten estekilpailuissa.

Sen jälkeen se myytiin nuorena hevosena Suomeen ja ruunatiin siirtyen kiltin luonteensa ansiosta nuoren ratsastajan ratsuksi.

SUKUTAULU


Bon Foi HL on Ruotsista nuorena Suomeen tuodun Min Havannan toinen varsa. Havannan oma suku edustaa monipuolista käyttölinjaa, josta on tullut niin kenttähevosia kuin este ja kouluhevosia.
"Fonista" odotetaan nimensä mukaisesti mukavaa hevosta.
Bonne Foi  englanniksi = Good Faith ( suomeksi: hyvää tarkoittava, vilpitön

Bonne Foi syksy 2011

Bonne Foi syksy 2011