Lida Haddas - yhdessä yli esteiden menestykseen


Lahjakas 17-vuotias loviisalaisratsastaja Lida Haddas teki viime vuonna läpimurron esteratsastuksessa. Tänä vuonna hänet kutsuttiin esteratsastuksen juniorimaajoukkueeseen.

Lidan äiti Esma Haddas on ratsastuskouluyrittäjä Loviisassa. Esman Ratsastuskoulu on palvellut alueen ratsastajia jo 19- vuotta. Lidan isä Johan Haddas on maanviljelijä. Esman Ratsastuskoulusta ja maatilasta voit lukea lisää https://www.esma.fi/74

Lidan ura on lähtenyt upeasti liikkeelle, ensin ponin Reliikvia II kanssa, jonka kanssa harjoiteltiin niin Helsinki International Horse Showssa kilpailemista kuin osallistuttiin ensimmäisiin Suomenmestaruuskilpailuihin. Reliikvia II jälkeen Lida sai ratsastettavakseen nykyiset kilpakumppaninsa Rubensin ja Obora's Metaxan. Taitava ja hyvän luonteen omaava Rubens hankittiin Lidalle oppimestariksi ja oikean hetken tullen myös tulinen Obora's Metaxa siirtyi äidiltä tyttärelle.

Hevosten hyvinvointi ja viihtyminen työssään on meille ykkösasia. Valmennus, hoito ja kilpailuttaminen suunnitellaan tarkasti hevosen hyvinvointia ajatellen.

Toimivan teamin tuella menestystä

Hyvä yhteistyö luo parhaan tuloksen. Lidan taustateamissä on tärkeänä osana perheen ja ystävien tuki.

Lidan valmentajat Esma Haddas ja Kari Nevala ovat olleet Lidan opettajia jo aivan ratsastuksen alkuhetkistä lähtien. Vuonna 2019 Lidan valmentajateamiin on saatu yksi huippunimi lisää maajoukkuepaikan myötä, eli maajoukkuevalmentaja Sanna Backlund.

Meille sopivien hevosten hankinnassa luotamme ja olemme jo 15-vuotta luottaneet Seljametsa Talliin Marek Lootuksen ammattitaitoon.

Taustatyö on tehty hyvin ja takanamme on toimiva Team.


Nyt Lida tarvitsee tukijoita, jotta kilpailukausi saadaan menestyksekkäästi toteutettua.


Lida Haddas ja Obora's Metaxa Helsinki International Horse Show 2018 Nordic junior tour finaali 2. sija

KIITÄMME LÄMPIMÄSTI TUESTA 2019


Fysio-Kymppi, Loviisa

KVL Sähköasennus Oy

Masajo Oy

Loviisan Värisilmä

Kaino Mattila Oy, Loviisa

Erimover Oy

SPONSOROINTI JA TUKEMINEN


Pienelläkin panostuksella on suuri merkitys!


Yrityksellesi

tarjoamme yhteistyökumppanuutta 6 kk sopimuksella ja paikallisella näkyvyydellä. Laajentamalla sponsoripakettia 12 kk mittaiseksi tarjoamme näkyvyyttä myös digitaalisessa mediassa ja kilpailutoiminnan harjoitusolosuhteissa. Pääyhteistyökumppaneille tarjoamme monipuolista näkyvyyttä itse kilpailukentillä, kilpailumatkoilla, digitaalisessa mediassa ja vaikkapa yrityksesi henkilöstön iloksi kummihevostoimintana.

YRITYS = SPONSORIPAKETTI = NÄKYVYYS: DIGIMEDIASSA, TAPAHTUMISSA, KILPAILU- JA HARJOITUSTILANTEISSA, KILPAILUMATKOILLA, YRITYKSEN HENKILÖSTÖLLE TYKYPÄIVÄT JA KUMMIHEVOSTOIMINTA, MUU YRITYKSEN TOIVE.Yritys voi lahjoittaa ilman sponsorisopimusta Lidan tukitilille kertaluontoisen tukisumman 100 - 200 €.

Näkyvyydeksi tarjoamme yrityksen nimenvuodeksi eteenpäin tukijalistaan kotisivuille www.esma.fi/lida-haddas

sekä Esman Ratsastuskeskuksen maneesissa Loviisassa olevaan Lidan tukijanimilista kylttiin.Yksityinen tukija voi lahjoittaa suoraan Lidan sponsoritilille haluamansa summan!

TILINUMERO:

OP LOVIISA FI59 5557 0520 0305 82 viesti: Lida Haddas tuki


Ostamalla kuvan ENDEAVOUR-korun, olet mukana tukemassa Lidaa.

Korun ovat suunnitelleet yhdessä kultaseppä Laura Tennberg, Kultakiila Oy ja Lida Haddas.

Tutustu koruun tarkemmin: ENDEAVOUR-KORUSARJA

www.kultakiila.fi Puistokatu 5, 15100 Lahti

Yhdessä yli esteiden

ystävällisin terveisin Team Haddas/ Lida HaddasOta yhteyttä: Esma Haddas

040 55 77 464

esmantalli@gmail.com

Lida Haddas ja Rubens Lohja Derby 120 cm kesä 2018

sekä sponssivideo: