MYYTÄVÄNÄ SUOMENHEVONEN

Toimeksiantona myynnissä:

Suomenhevonen
Valon Gloria tamma säkäkorkeus noin 155 cm
7 vuotta i Murron Valo e. Vähälempi (Spiraali) samasta emästä mm. vuoden 2020 Samuli GP voittaja Dexter

meillä syntynyt, laatuarvostelun 4 vuotiaana ja kasvattajakisan 6 vuotiaana läpikäynyt.

Tuloksia 90 ja 95 cm esteluokista viime kaudella. Itse tykkään hypätä tällä, harrastelijalle vähän vaativa vielä. Hyvä hypätä, hyppää kaikki esteet mutta kuumenee ja siksi vielä pudottelee. Ajan kanssa paranee varmasti ja voi olla tulevaisuudessa ihan kansallisten luokkien tähti. Vaatii vielä hyvän pilotin radalle, joka osaa ohjata tolppien väliin :)

Myydään ensisijaisesti kouluratsastuspainoitteeseen kotiin, sopii myös äiti / tytär ratsuksi molempiin lajeihin ja vaikka kenttäkilpailuunkin. Toiminut opetuskäytössä ratsastuskoulussa 6 vuotiaasta alkaen.

Ei kesäihottumaa, aina ollut terve. Voi tarhata yksin ja porukassa, laumassa kasvanut. Hyvin peruskoulutettu maasta ja selästä.

Vain osaavaan kotiin. Tämä on oikea työmyyrä, kouluratsastukseen ihanan reaktiivinen, älykäs ja tasapainoinen ratsu. Aina iloisena lähdössä töihin. Nopea oppimaan, energinen ratsastaa. Ammattilaisen kouluttama. Ei kuitenkaan helppo harrasteratsu nopeiden reaktioidensa vuoksi. Ei sinkoile alta pois, mutta reagoi painoon ja apuihin nopeasti. Vaatii rajat ja sopivasti kuria niin on kiva ja tasainen. Pienen totuttelun jälkeen tälle käy kaikki, ensimmäinen reaktio voi olla nopea esim. laukannosto tulee heti. Jos ratsastaja ei ole tilanteen tasalla, voi tulla pari reipasta askelta. Sopii aikuisille, jotka pitävät reippaudesta ja nuorille tasapainoisille ratsastajille. Ihana hevonen oikealle ihmiselle.

hinta 7500 eur varusteineen 8000 eur (talliloimi, mustang yleissatula ja micklem suitset ) / TARJOA ROHKEASTI :)

videoita youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHJgEuyKRbOo46Ovs...
Kuvia instagram ja facebook #valongloria

Yhteydenotot:
Esma Haddas
040 55 77 464 esmantalli@gmail.com

kuvat: editwidlund

Valon Gloria

4 vuotiaana

laatuarvostelukarsinnoissa.