RÖNNIN PIHKATUOTTEET

PIHKA. LUONNON OMA ANTIBIOOTTI

Kuusenpihkaa on käytetty satoja vuosia suomalaisessa kansanparannuksessa. Pihkasalva on todellinen moniottelija erilaisten ihon vaurioiden ja sairauksien hoidossa. Perinteisesti pihkasalvalla on hoidettu haavat, ihottumat, iho-oireet, sieni-, ja bakteeri-infektiot, paiseet, sääri-, ja makuuhaavat, psoriasista ja puutikkujen poistot. Pihkasalvalla on saatu todella hyviä tuloksia jopa vaikeiden MRSA-bakteeritartuntojen hoidossa.


Eläinhoitotuotteet ovat 100% luonnontuotteita.

Pihkatuotteet eivät sovellu hartsiallergisille.

RÖNNIN PIHKASALVA 25ml 9,95 € Sis. ALV 24,00%


Pihkasalvaa on käytetty Suomessa perinteisesti kansanparannuksessa erilaisten haavojen ja ihon vaurioiden hoidossa estämään tulehduksia ja nopeuttamaan paranemista. Pihkasalvalla on saatu hyviä tuloksia myös psoriasiksen, hiertymien, rakkojen, ihottumien, sääri-, ja makuuhaavojen, sekä kynsi-, ja jalkasienen hoidossa. Rönnin Pihkasalva on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Soveltuu käytettäväksi ulkoisesti sekä ihmisille että eläimille. INCI: kuusenpihka (30%), hamppuöljy, mehiläisvaha. Ei sovellu hartsiallergisille.

RÖNNIN HEVOSSALVA 100ml 19,95 € Sis. ALV 24,00%


Hevosen kokoinen pakkaus!

Erityisesti hevosille ja muille isoille eläimille suunniteltu pihkasalva, jossa pihkapitoisuus on 10%. Rönnin Hevossalva soveltuu erilaisten ihovaurioiden, bakteeri-, sieni-, ja hiivatulehduksien hoitoon. Sopii mainiosti esimerkiksi rivin hoitoon. Levitetään suoraan hoidettavalle ihoalueelle ja päälle laitetaan suojaava side. Lisätään tarpeen mukaan 2-3kertaa päivässä. Rönnin Hevossalva levittyy helposti tuuheammallekkin karvakaverille, jättää miedon pihkaisen tuoksun ja hoitaa hellästi. Tuote valmistetaan Sipoon Paippisissa pienellä Rönnin tilalla 100% käsityönä ja on puhdas luonnontuote.

RÖNNI FAILSTICK 5ml 4,95 € Sis. ALV 24,00%

”Fix it with Failstick ” Nopea apu asfaltti-ihottumaan ja muihin elämän pikku havereihin kätevässä pienessä tuubissa. Pihkasalvaa on käytetty kautta aikojen suomalaisessa kansanparannuksessa erilaisiin ihon vaurioihin ja moniin sairauksiin. Pihkavoide hierotaan suoraan haavaan tai vaurioon, jossa se alkaa vaikuttaa välittömästi hidastaen ja tuhoten bakteerikasvua, tukien ja nopeuttaen samalla ihon paranemista. Rönni Failstick on sertifioitua suomalaista luonnonkosmetiikkaa.Kokeile ja hämmästy!INCI: hamppuöljy, kuusenpihka (30%), mehiläisvaha.Ei sovellu hartsiallergisille.

RÖNNIN KOIRASALVA 25ml 7,95 € Sis. ALV 24,00%

Pihkasalva koirille ja muille lemmikeille. Rönnin Koirasalva soveltuu erilaisten haavojen, nirhaumien, bakteeri-, sieni-, ja hiivatulehduksien ja muiden ihovaurioiden hoitoon. Levitetään suoraan hoidettavalle ihoalueelle ja tarpeen vaatiessa päälle laitetaan suojaava side. Lisätään 1-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Rönnin Koirasalva levittyy helposti tuuheammallekkin karvakaverille, hoitaa hellästi, imeytyy hyvin ja jättää miellyttävän tuoksun. Tuote valmistetaan Sipoon Paippisissa pienellä Rönnin tilalla 100% käsityönä ja on puhdas luonnontuote. Ei sovellu hartsiallergisille.

Haavan hoidossa salva hierotaan suoraan kohteeseen. Pihka tyrehdyttää verenvuotoa, ei kirvele ja hillitsee tulehdusta.

Sieni,-ja bakteeri-infektioissa, ja psoriasiksessa salva leitetään suoraan hoidettavalle alueelle ja annetaan imeytyä.

Puutikun poistossa pihkasalvaa hierotaan suoraan kohteeseen ja päälle laitetaan yöksi kevyt laastari tai side. Aamulla tikku on poistumassa tai jo ajautunut ulos.

Pihkasalva imeytyy ja jättää miellyttävän tuoksun. Lisää 1-3 kertaa päivässä ja päälle suojaava side tarpeen mukaan.

Pihkatuotteiden vaikuttavana raaka-aineena käytetään puhdasta Lapin kuusenpihkaa jonka kerää paikallinen pihkayrittäjä. Hamppuöljy on Suomessa ilman lisä-, tai torjunta-aineita kasvatetun hampun siemenistä kylmäpuristettua öljyä, joka sisältää tärkeitä rasvahappoja, arvokasta gammalinoleenihappoa ja runsaasti iholle tärkeää E-vitamiinia. Mehiläisvaha on kotimaista kosmetiikka laatua.

Rönnin Pihkasalva, Rönni Failstick ja Green Stuff ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Eläinhoitotuotteet ovat 100% luonnontuotteita.

Pihkatuotteet eivät sovellu hartsiallergisille.

ZENPUU OY

Hyvinvointia edistäviä tuotteita ihmisille ja eläimille.Sertifioitua suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

JÄLLEENMYYNTI TALLIPUOTI LOVIISA